"Ik had zowel een keer zijden en siliconen tepelbedekker gekocht. Alle twee de varianten bleven de hele dag zitten"

Kwaliteit

Wij leveren een hoge kwaliteit tepelbedekkers. Waar menig bedrijf klakkeloos tepelbedekkers naar Nederland importeert – zonder enige controle wat er eigenlijk in het ‘adhesief’ zit, werken wij samen met Bye Bra. Bye Bra laat de tepelbedekkers maken van een adhesief van het Duitse bedrijf Henkel. Hierdoor kunnen zij een kwaliteit garanderen. Andere tepelbedekkers zoals de zijden-siliconen tepelbedekkers bijvoorbeeld zijn voorzien van een SGS certificaat en op de huid getest.

Deze kwaliteit kunnen wij u aanbieden dankzij onze samenwerking met ByeBra.com. Het is dankzij deze samenwerking met 3M en Henkel dat Bye Bra in vele landen wordt verkocht. We zijn dus ook trots dat we u deze hoogstaande kwaliteit kunnen aanleveren. We merkten dat we veel geïmporteerde producten die op de markt circuleren nooit aan onzen eigen borsten zouden willen aanbrengen. Wij bieden u een veilig en betrouwbaar alternatief aan.

Indien u enige vragen heeft aangaande het materiaal, de kwaliteit of indien u een gebruiksaanwijzing wenst kan u ons altijd even bellen of u kan ons een mailtje sturen via ons contact formulier op deze website. U kan hier ook deze Bye Bra video bekijken voor een gebruiksaanwijzing.

Kwaliteit een feit, hoeveelheid een keuze!

U kunt zelf kiezen hoeveel  zelfklevende plak beha’s u zou willen bestellen.

Als u de kwaliteit van de plak beha’s enkel even wilt uitproberen, kunt u 3 paar kunnen bestellen, maar als u een vaste gebruiker bent dan wordt u voor een paar euro meer 6 paar aangeboden. Hieronder vindt u een overzicht van de producten die u kunt bestellen.

Een ander goed voorbeeld is dit interview waar Bye Bra – waar ook de tepelbedekkers werden gebruikt –  tijdens het basketballen is getest.

Met vriendelijke groet,

Tepelbedekker.nl