"Ik had zowel een keer zijden en siliconen tepelbedekker gekocht. Alle twee de varianten bleven de hele dag zitten"

Tepelbedekker

Een tepelbedekker is niet zomaar een tepelbedekker. Er zijn verschillende soorten tepelbedekkers te verkrijgen. Wij werken al jaren met tepelbedekkers en hebben zelf ervaren dat er een groot verschil in kwaliteit kan zitten tussen de ene en de andere tepelbedekker. Er zijn tepelbedekkers die de huid letterlijk lostrekken. Daarom is het van belang om te zorgen dat u een tepelbedekker aanschaft die enerzijds huidsvriendelijk is en anderzijds aansluit bij uw wensen en huid.

U kunt bij ons uit plak beha’s met tepelbedekkers kiezen, uit plak beha’s van het merk Bye Bra met tepelbedekkers kiezen en u kunt ook losse tepelbedekkers kopen. Indien u heel gevoelige tepels heeft, adviseren wij u de siliconen variant te nemen. Deze plakken goed, maar bij heel veel transpiratie merken we dat de zijden tepelbedekker net iets beter is wat dat betreft. Indien u een grote arola heeft (de rode ring om de tepel) dan adviseren wij u de plus variant.

 

Tepelbedekker | Bye Bra Plak BH

De Bye Bra lift de borsten van bovenaf tot cup F en niet van onderaf zoals veel andere plak beha’s. De Bye Bra plak beha is gemaakt van door 3M gefabriceerd materiaal. 3M is dé medische tape fabrikant in de wereld. De medische tape zorgt voor het zeer comfortabel liften van uw borstpartij zodat een beha niet nodig is. Een bikini, strapless, jurkje of een t-shirt biedt niet altijd de mogelijkheid om een beha te dragen vanwege de strapless of backless eigenschappen. De Bye Bra plak beha is dan ook uw ideale oplossing. Geen bandjes, geen striemen op de schouder maar een  zelfverzekerde buste. Op de verpakking van de Bye Bra staat een uitgebreide beschrijving hoe u de plak beha op dient te plakken en wat wel en niet wordt aanbevolen. De Bye Bra bevat in tegenstelling tot de andere plak beha’s die wij als huismerk leveren kniplijnen op de plak beha om de maat aan te passen. Deze Bye Bra, die op de homepage van Bye Bra tussen de €23,95 en €27,95 kost, is bij ons al vanaf €16,95 verkrijgbaar!

Het is niet onze taal, maar mogelijk kunt u er toch wat van lezen. In bulgarije hebben ze Bye Bra getest op één van de top basketballers door haar een half uur met de Bye Bra te laten sporten. Het resultaat was meer dan positief. Natuurlijk was een sport BH net wat beter (logisch, de Bye Bra is dan ook niet bedoeld om mee te sporten), maar ze gaf aan na een paar minuutjes te vergeten dat ze een plak beha aan had en heeft er prima mee gesport. Het vertaalde interview kunt u hier lezen.

Voor welke strapless kleding is Bye Bra een uitkomst:

– bikini: indien u de Bye Bra een beetje bij knipt en de bikini bedekt 80% van de borst, dan kan de Bye Bra een mooie lift verzorgen.
– galajurk: dansen met een galajurk met een strapless eigenschap? De Bye Bra is uw beste vriend.
– trouwjurk: is de grote dag aangebroken en heeft u een open rug of een strapless trouwjurk? U kunt de hele dag op de Bye Bra aan.
– kleding met open rug: een open rug is geen probleem voor de Bye Bra.
– kleding met open zijkant: lekker modieuze opening aan de zijkant, maar geen beha willen zien? zeg ‘Bye’ tegen de ‘Bra’!
– kleding met open voorkant: valt uw kleding open aan de voorkant en u wilt geen bandje zien? U raadt het al..
– kleding met blote schouders: is het shoulderless of strapless? In ‘Byede’ gevallen is de Bye Bra een uitkomst.
– strapless kleding: het spreekt voor zich! Een Bye Bra is altijd handig om bij de hand te hebben!

Plak bh lift effect

Plak bh lift effect